Hirdetés

Vetélkedő formájában tér vissza a Jóbarátok

|

Itt bizony még a legnagyobb rajongókat is próbára fogják tenni.

Hirdetés

A Jóbarátok" 30. évfordulójának tiszteletére egy új vetélkedősorozat érkezik Maxra, Fast Friends címmel. A négy részes játékshow a Friends Experience: The One in New York helyszínén kerül forgatásra, amely egy két emeletes, 17 000 négyzetméteres attrakció, tele nosztalgikus díszletekkel és újrajátszott jelenetekkel. A rajongók kedvenc pillanataikban vehetnek részt, miközben trivia, rejtvények és játékok várnak rájuk, amik garantáltan próbára teszik még a legfanatikusabb Jóbarátok veteránokat is.

A vetélkedőben a versenyzők a sorozat ikonikus helyszínein versenyezhetnek, például Rachel és Monica vagy Joey és Chandler lakásában, netán akár a Central Perk kávézóban. A győztes csapatot a legnagyobb Jóbarátok rajongókként koronázzák meg. A forgatás októberben kezdődik, de a premierdátumot még nem jelentették be.

Hirdetés

A Friends Experience egyébként nem csak New Yorkban található: van állandó helyszíne Londonban is, és hamarosan Las Vegasban is megnyílik egy ilyen látványosság. Az attrakció eddig 25 városban, nyolc különböző országban volt elérhető, és további helyszínek is bejelentésre várnak.

A Fast Friends a Warner Bros. Unscripted Television és a Warner Horizon gyártásában készül. A sorozatot Dan Sacks, Bridgette Theriault és Dan Norris executive producerek irányítják, Richard Burgio pedig társ-executive producerként működik közre. A Max ezen kívül több más különlegességgel is ünnepli a Jóbarátok 30. évfordulóját. A rajongók extra tartalmakra, egy TikTok szűrőre, új dizájnra a sorozat gyűjtőoldalán, kézzel válogatott epizódokra és más in-app meglepetésekre számíthatnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Jóbarátok 1994. szeptember 22-én debütált az NBC-n, és Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer voltak a főszereplők. A hat New York-i barát életét követő sitcom az egyik legnagyobb tévésiker lett. A 2021-es Max doku-special, a Friends: The Reunion, során a szereplők újra összeültek, hogy beszéljenek a sorozat örökségéről és kedvenc pillanataikról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)