Hirdetés

Vérfürdőt ígér a Sárkányok háza új részének friss előzetese

|

Nincs már sok hátra a Sárkányok háza második évadából.

Hirdetés

Csak ma érkezett meg a Max streaming platformra a Sárkányok háza hatodik epizódja, de ezzel párhuzamosan (a megszokott módon) már közzé is tették a következő, hetedik (azaz utolsó előtti) rész kedvcsináló anyagát is, amit nálunk mint mindig, most is magyar felirattal ellátva nézhettek meg.

A friss trailer nem sok jót ígér a szemben álló feleknek, a kérdés már csak az, hogy új sárkánylovasokkal lehet-e érdemben alakítani a nagy háború kimenetelét. 

Hirdetés

A Sárkányok háza következő része a szokott időben, vagyis jövő hétfőn érkezik, az évadzáró pedig majd egy hétre rá. Nektek egyébként egyelőre hogy tetszik a második szezon? Írjátok meg saját véleményeteket lent, a kommentek között, a mi kritikánk pedig az utolsó epizódot követően jön majd, írott és videós formában.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)