Hirdetés

Vérfagyasztónak ígérkezik a Farkasember remake, íme az első trailer

|

A láthatatlan ember rendezője a horrorokra szakosodott Blumhouse támogatásával hozza ránk a frászt ismét.

Hirdetés

A Universal Pictures eredetileg Ryan Goslingot szerette volna a Wolf Man, azaz a Farkasember főszereplőjének, 2020-ban be is jelentette a projektet, még Derek Cianfrance-t (Kék Valentin, Ez minden, amit tudok) is sikerült megszerezni rendezőnek és egy ideig minden sínen volt, azonban menet közben megváltoztak a dolgok. Gosling elfoglalttá vált vagy kreatív nézeteltérések adódtak, nem tudni, de kikerült a képből, és csak producerként maradt, a helyét pedig Christopher Abbott (A 22-es csapdája, Az első ember) vette át, továbbá a rendező is más lett. 

Az a Leigh Whanell került a remake élére, akinek nem újdonság a horror, hiszen ő felelt az Insidious: A gonosz lélekért és A láthatatlan emberért is, valamint ő rakta össze a radar alatt maradt gyöngyszemnek számító Upgrade-et, ami szintén nem finomkodik, amikor beindul. 

Hirdetés

A remake a Blumhouse Productionsnál valósult meg, amelynek üzleti stratégiája, hogy alacsony költségvetésből készít nagyot taroló horrorfilmeket, elég csak a Paranormal Activity, az Insidious vagy a The Purge franchise-okra gondolni, de ők feleltek a már említett A láthatatlan emberért, valamint a Five Nights at Freddy's adaptációjáért is. A Farkasember film középpontjában egy Blake nevű férfi áll, aki bár San Franciscóban él, megörökli egykori gyermekkori otthonát vidéken, miután az édesapja eltűnik és halottnak hiszik. Mivel a házassága megromlik a feleségével (Julia Garner), ezért ráveszi őt, hogy vegyenek ki szabadságot és látogassanak el a birtokra a kislányukkal (Matilda Firth).

De amikor a család az éjszaka közepén megközelíti a tanyát, egy állat támad rájuk, és kétségbeesett menekülésükben elbarikádozzák magukat a házban, miközben a lény a ház körül ólálkodik. Az éjszaka előrehaladtával azonban Blake furcsán kezd viselkedni, valami felismerhetetlenné változik, és a nő kénytelen lesz eldönteni, hogy a házukban uralkodó rettegés halálosabb-e, mint a házon kívüli veszély.

A Farkasembert 2025. január 17-től vetítik majd a magyar mozik. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)