Hirdetés

Vérfagyasztó trailert kapott a Mosolyogj! folytatása

|

Ugyanazzal a rendezővel, de más szereplőkkel folytatódik 2022 egyik horrorszenzációja.

Hirdetés

Parker Finn rendezői debütálása volt a 2022-ben bemutatott Mosolyogj!, amelynek történetében Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) tanúja lesz egy páciensével kapcsolatos, bizarr és traumatikus incidensnek, így kénytelen szabadságra menni. Csakhogy egyre rémisztőbb dolgok történnek körülötte, ezért elkezd nyomozni, hogy van-e összefüggés a haláleset és a kínzó látomások között.

A horror hatalmas siker lett: a jelentések alapján mindösszesen 17 millió dollárból készült, és 217-et kaszált globálisan, így nem volt meglepő, hogy a Paramount Pictures berendelte hozzá a folytatást, amelynek első előzetesét már nézhetjük is, és nincs messze a premier sem. 

Hirdetés

A Mosolyogj! 2 forgatókönyvét és rendezését újfent Parker Finn-nek köszönhetjük, rajta és a vigyorgással mindenkit őrületbe kergető démonon kívül csakis Kyle Gallner (Sikoly, Outsiders) tér vissza a korábbi stábból Joelként, aki az előző sztori főszereplőjének, Rose barátja.

Az új arcok között köszönthetjük többek között Naomi Scottot (Aladdin, Egy botrány anatómiája), Rosemarie DeWittet (The Boys, Az utolsó lépcsőfok), Lukas Gage-et (Hallott Fiúk Nyomozóiroda, Eufória) és Peter Jacobsont (Dr. House, Fear the Walking Dead) is, de a karaktereik túlélésére azért nem mernénk nagy összegekkel fogadni. Főleg az alábbi kedvcsináló után: 

Ha nem jön semmi közbe, akkor október 17-től parázhatunk rajta a hazai mozikban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)