Hirdetés

Venom és Eddie a Föld utolsó reménye a Venom 3 trailerében

|

Még több szimbiótát és Venompacit is villant az első Venom: The Last Dance trailer.

Hirdetés

Az indokoltnál visszafogottabb és szemérmesebb, de azért vállalható szuperhősfilmet tett le az asztalra 2018-ban Ruben Fleischer (Zombieland) és stábja. A Tom Hardy által megformált Eddie Brock és a vele "összebútorozó" Venom szimbióta szerethető párost alkotott a vásznon még annak ellenére is, hogy egyikük sem az a kimondott jófiú, és akkor még finoman fogalmaztunk.

De az antihősök talán még izgalmasabbak is a gáncs nélküli lovagoknál, szóval senki se érezze magát kellemetlenül, amiért nekik szurkolt, majd ugyanígy tett a folytatásban is, amely, nos, minden tekintetben alulmúlta elődjét és elvárásainkat is, hiába csatlakozott produkcióhoz Woody Harrelson a sorozatgyilkos Cletus Kasady és kapta meg a saját szimbiótáját. Tény, hogy az első Venom moziért sem rajongtak a kritikusok, de az Andy Serkis rendezte Venom 2. - Vérontót ízekre szedték, és teljes joggal.

Hirdetés

Anyagilag így is sikeres volt a produkció, ezért nem lehetett kétségünk felőle, hogy a Sony trilógiává bővíti a Pókember nélküli pókemberes univerzum alapkövének számító filmsorozatot. Október 25-én érkezik is az amerikai mozikba (nálunk várhatóan egy nappal korábban debütál) a Venom: The Last Dance, amelyben Eddie és Venom az MCU-ba tett rövid kirándulást követően a saját világába visszatérve balszerencséjére felhívja magára a kormányerők figyelmét. Egy tudós (Juno Temple) és egy katona (Chiwetel Ejiofor) minden eszközt bevet, hogy kézre kerítse a szökevényként menekülő párost, de közben Venom népéből is érkeznek páran a Földre. Az utóbbi következményeként láthatjuk majd a filmben Toxinná változni a titkos laborban bezárva tartott Patrick Mulligant (Stephen Graham).

Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a Venom: The Last Dance visszatér az első rész receptjéhez, tehát az akciótól a humoron a fejleharapásig igyekszik minden rubrikát kipipálni, ami anno elég volt a 856 millió dolláros bevételhez. Ti megnézitek majd a filmet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)