Hirdetés

Velük kell megküzdeniük a Szalmakalapos kalózoknak a One Piece 2. évadában - új színészek csatlakoztak Netflix sorozatához

|

Azt is tudjuk, hogy kiket fognak megformálni az élőszereplős feldolgozás folytatásában.

Hirdetés

A Netflix egyik legsikeresebb sorozatává vált az Eiichiro Oda kultikus mangáját feldolgozó One Piece, pedig a készítőknek nem volt könnyű dolguk, hiszen egy régóta futó és hatalmas rajongótáborral rendelkező alapanyagból kellett kihozniuk valami olyasmit, ami bevonzhat egy új közönséget is. Szerencsére maga Oda segítette a projektet, ami meg is látszott a végeredményen, és a siker hatására a Netflix nemcsak berendelte a második évadot, de remake-elik is az animét

Bár a szereplők és készítők olyan híres színészeket is győzködtek a csatlakozásról, mint Jamie Lee Curtis és Danny DeVito, egyelőre a visszatérőkön kívül - mint Iñaki Godoy (Luffy), Emily Rudd (Nami), Mackenyu (Zoro), Jacob Romero (Usopp), Taz Skylar (Sanji) és a többiek - nem jelentettek be egyetlen ismertebb színészt sem a következő szezonhoz, legalábbis eddig. 

Hirdetés

Luffyék új ellenfelekkel néznek szembe a Barokk Művek nevű bűnszervezet képében, amellyel meggyűlt már a bajuk a mangában és az animében is, így nem maradhat ki az élőszereplős változatból sem. A banda tagjait négy új színész fogja megformálni: a legismertebb közülük David Dastmalchian (A sötét lovag, Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag), aki a gyertyaviaszt létrehozni és irányítani képes Mr. 3-at vállalta el, míg Mr. 5-öt Camrus Johnson (Suicide Squad: Kill the Justice League, Batwoman), Mr. 9-et Daniel Lasker (A farkas gyermekei, Nullák és ikszek), Miss Valentine-t pedig Jazzarra Jaslyn (Lioness, Harcos) kelti életre. Alább láthatjátok is a párosításokat: 

A Netflix nem árulta el, hogy mikor számíthatunk a 2. évadra, de állítólag a forgatás most nyáron rajtolhat el, 2025-ben pedig már láthatjuk is a végeredményt. Ti várjátok már?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)