Hirdetés

Végtelenül para a Nosferatu új kedvcsinálója

|

Továbbra is nagyon izgalmasnak tűnik az év végén érkező Nosferatu mozi.

Hirdetés

A Nosferatu remake-jének hivatalos Twitter-oldala közzétett egy 30 másodperces rövidke kedvcsináló videót, amelyben a kamera egy díszes koporsóra fókuszál. A videóhoz tartozó felirat így szól: 

"Amíg nem szólsz, hogy jöjjek, addig nézd, ahogy a világ semmivé válik."

Ez alapján valószínű, hogy hamarosan egy új, teljes értékű előzetes is érkezik, mivel a film bemutatója karácsonykor esedékes, nincs már hátra sok idő. A Nosferatu egy gótikus történet a megszállottságról, amely egy fiatal nő (Lily-Rose Depp) és egy ősi erdélyi vámpír (Bill Skarsgård) kapcsolatát mutatja be. A filmet Robert Eggers rendezi, a forgatókönyvet is ő írta.

Hirdetés

Bill Skarsgård a főszereplő, Orlok gróf (Nosferatu) bőrébe bújik, míg Nicholas Hoult Thomas Huttert alakítja, az ingatlanügynököt, aki tudtán kívül próbál üzletet kötni a gróffal. Lily-Rose Depp a feleségét, Ellent játssza, de feltűnik Aaron Taylor-Johnson, Emma Corrin, Willem Dafoe, Ralph Ineson és Simon McBurney is a filmben.

Mondanunk sem kell, hogy a Nosferatu premierjét nagy várakozással övezi a horror- és gótikus műfaj kedvelői között. Remélhetőleg hamarosan tényleg jön az új trailer.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)