Hirdetés

Végtelenül cuki előzetest kapott a Vaiana 2

|

Vaiana elindul, hogy összekösse népét az óceán teljes világával.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy készül, vagy jobban mondva egyelőre még csak tervben van a Vaiana élőszereplős adaptációja, amelyben Dwayne Johnson alakítja majd Mauit (az eredeti mesében is ő ugyebár a karakter szinkronhangja), de közben azt sem szabad elfelejteni, hogy idén be fog futni az animációs film második része is.

Ebben újra összeáll Vaiana és Maui, a friss előzetesben pedig ha rövid ideig is, de aktuális ellenfelük is felbukkan - na meg persze az összes régi pajtás is visszatér. A D23 Expón bemutatott friss előzetest mondanunk sem kell, hogy nálunk magyar felirattal felturbózva nézhetitek meg.

Hirdetés

A Vaiana 2 a jelenlegi tervek szerint egészen pontosan 2024. november 28-án fog megérkezni a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)