Hirdetés

Végre Sigourney Weaver is csatlakozik a Star Wars univerzumhoz

|

Most egy picivel még jobban várjuk a The Mandalorian & Grogu filmet.

Hirdetés

Sigourney Weaver hivatalosan is megerősítette, hogy szerepelni fog a The Mandalorian & Grogu című filmben, ez pedig gyakorlatilag a színésznő a Star Wars franchise-ban való régóta várt debütálását jelenti. A filmről eddig kevés részlet derült ki, de néhány új jelenetet már bemutattak a D23 Expón során, ahol a közönség egy kis ízelítőt is kapott. Pedro Pascal nyilván nem marad ki a buliból, elvégre ő alakítja a címszereplőt, de az is kiderült, hogy Steve Blum is szerepelni fog a moziban, mint Zeb Orrelios (őt a Rebels animációs sorozatból ismerhetitek), azonban a színészgárda nagy része még ismeretlen. Weaver most azonban végre elárulta, hogy csatlakozik a stábhoz.

A Deadline-nak adott interjújában elmondta, hogy jelenleg is dolgozik a The Mandalorian & Grogun. Hozzátette, hogy nemrég "találkozott Groguval", ami minden új színész számára különleges élmény a Mandalorian franchise-ban. Konkrét részleteket azonban nem árult el a szerepéről.

Hirdetés

A The Mandalorian & Grogu hatalmas kihívás elé néz, hiszen a Star Wars univerzum nem bővült új mozifilmmel a 2019-es Skywalker kora óta, továbbá több tervezett projektet is töröltek. Ironikus módon éppen a The Mandalorian sorozat sikere ösztönözte a Lucasfilmet, hogy inkább a televízióra összpontosítson, de most ismét a moziba térnek vissza a franchise-zal. Weaver valószínűleg nagy szerepet játszik majd abban, hogy ez sikeres legyen.

Bár Weaver neve önmagában is nagy vonzerő, a legizgalmasabb mégis az, hogy konkrétan milyen szerepet szánnak neki. Az ő castingja egyértelmű jele annak, hogy a Star Wars franchise komoly terveket sző a The Mandalorian & Grogu kapcsán, és ha a mozis debütálása olyan lesz, mint a tévésorozaté, akkor biztosan nem okoz csalódást a produkció.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)