Hirdetés

Van Damme szégyelli, mennyire rosszul alakított a Jóbarátokban

|

Furán érezte magát a jelenetekben, nem tudta, mihez kezdjen azzal, hogy két szép nő is csókolgatja.

Hirdetés

Idén szeptemberben már harmincadik évfordulóját ünnepli a Jóbarátok. Bár a sorozat főszereplői viszonylag újak voltak a szakmában (igaz, Matt LeBlanc például az Egy rém rendes családban is látható volt, és majdnem saját spin-offot kapott, Lisa Kudrow meg a Megőrülök értedből hozta át Ursula karakterét), már a kezdetek óta cameóztak befutott színészek is.

Az egyik első volt a sorozat második évadának tizenharmadik részében feltűnő Jean-Claude Van Damme, aki addigra már túl volt a Véres játékon, a Kickboxeren, az Időzsarun és a Street Fighterön is. A Jóbarátokban önmagát alakította egy forgatáson, ahova a főszereplők Ross majma, Marcel miatt ugorhattak be. Monicának megtetszik Van Damme, de miután a színész inkább Rachelt hívja randira, mindenféle bonyodalmak kezdődnek.

Hirdetés

The New York Postnak adott interjújában Van Damme elmondta, szégyelli azt ahogy a szerepet játszotta. Ma már jó emlékként tekint vissza rá, viszont Courtney Cox és Jennifer Aniston jelenlététől, attól, hogy csókolgatják őt, zavarban érezte magát, és ez szerinte a játékán is meglátszott.

"Nem tudtam sokat a sorozatról. Amikor elmentem a forgatásra, megláttam ezt a két gyönyörű lányt, és azt mondták, hogy ez most a legnépszerűbb széria a világon. Úgyhogy hálás voltam."

Megjegyezte azt is, hogy szerinte az évek során aztán több szó esett a Jóbarátokról, mint az ő filmjeiről összesen. Nem lehetetlen, hogy ez valóban így van.

Hogy tényleg kínos volt-e az alakítása, azt alábbi videó láttán ti is megállapíthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)