Hirdetés

Újra egy filmben lesz látható Matt Damon és Ben Affleck

|

A Good Will Hunting párosa új projekten dolgozik épp, ami tele lesz akciózással, neves színészekkel, erőszakkal és poénokkal.

Hirdetés

A Good Will Hunting az egész világgal megkedveltette az Oscar-díjas párost, akik az 1997-es klasszikus óta régi régi barátok maradtak. Matt Damon és Ben Affleck most egy új projektet dédelgetnek (egy Netflixes produkció mellett), ami épp RIP címen járja körbe az álomgyár filmjeinek terjesztőit.

The Hollywood Reporter értesülései szerint Joe Carnahan (Füstölgő ászok, Zsaru butik, A szupercsapat (2010)) vezeti a projektet, aki már idén ősszel el akarná kezdeni a forgatásokat.

A RIP sztorijáról még semmit sem tudunk, de tekintettel Carnahan közreműködésére, rengeteg akcióra, vérontásra, híres színészekre és erős poénokra számítunk. Műfaját tekintve elvileg egy thrillerről van szó, de itt véget is érnek a hivatalosnak vehető információk.

Hirdetés

Annyi még kiderült a Deadline nyomozásából, hogy a produceri feladatokat az Artists Equity intézi, ami véletlenül pont Matt Damon és Ben Affleck közös cége.

Meglátjuk, hogy mi lesz még ebből, de egyelőre nem érdemes fél lábon állva várni a premiert. Carnahannek és a srácoknak először terjesztőt kell találniuk, aztán elő kell készíteniük mindent az őszi forgatásokhoz. Mi legkorábban jövő év közepén számítanánk a megjelenésre, de ez is csak egy nagyon optimista becslés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)