Hirdetés

Új Ghost in the Shell anime érkezik

|

Shirow Masamune legendás mangáját ezúttal a SARU és a Production I.G. próbálja majd új életre hívni.

Hirdetés

Ha igazi anime-filmklasszikusokról van szó, akkor az 1995-ös Ghost in the Shell elsők között jut eszébe az embereknek (Miyazaki produkción kívül). Shirow Masamune '89-es mangájával remek munkát végzett Oshii Mamoru és Kazunori Ito párosa: a kegyetlenül lelakott, cyberpunk világ tálalása, Kawai Kenji feledhetetlen zenei betétje, és Kusanagi őrnagy karaktere mindenkit lenyűgözött.

A klasszikust követő években több spin-off sorozatot, filmes folytatást és játékot is kaptunk, és mindegyik különböző irányokba vitte a jól ismert történetet. Most egy újabb adaptáció érkezik.

Hirdetés

A Scott Pilgrim rákapcsolért felelős Science SARU és a franchise-ot régóta terelgető Production I.G. vállalkoztak egy merész feladatra: újra megpróbálják animációs formában feldolgozni az eredeti Ghost in the Shell mangát. A srácok az alapanyaghoz hűségesebb feldolgozást ígérnek, de a részleteket egyelőre hét lakat alatt őrzik. Jelenleg csak annyit tudunk, hogy valamikor 2026-ban, animesorozat formájában akarják ezt összehozni.

Hatalmas feladatot vállaltak, de tapasztalt alkotókról van szó. Nem kizárt, hogy csodát tesznek a mangával.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)