Hirdetés

Új előzetest kapott a film, amiben Dwayne Johnson és Chris Evans megmentik a Mikulást

|

Az angolul Red One, magyarul viszont A hullahó-akció néven mozikba kerülő film továbbra is minimum érdekesnek tűnik.

Hirdetés

Dwayne Johnson és Chris Evans már mindketten csúcsra értek, semmi kényszert nem éreznek arra, hogy kizárólag óriási sikervárományos filmeket vállaljanak be. Azért nem mindegy, mit csinálnak, de simán belefér egy-egy könnyedebb film, például egy olyan, amiben a Mikulást kell megmenteni nem feltétlenül gyerekbarát eszközökkel.

Már az alábbi előzetes első pillanataiban is olyat látunk, amit hasonló filmekben ritkán: verekedést és emberrablást.

Hirdetés

A Vörös Egyest, avagy Mürai Szent Miklóst, ismertebb nevén a Mikulást ismeretlenek elszállítják, de van nyomkövetője, úgyhogy Johnson, Evans, illetve egy jegesmedve a nyomába eredhetnek.

Vannak a trailerben izgalmas pillanatok, és ha a film nem is lesz óriási siker, akkor is megtalálhatja a közönségét. Premier november 14-én.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)