Hirdetés

Új előzetessel hangolódhatunk a Dűne előzménysorozatára

|

Az is kiderült, hogy mikor rajtol el a Dűne: Prófécia a Maxon.

Hirdetés

Aki olvasta Frank Herbert Dűne regényeit, vagy látta a Denis Villeneuve által rendezett filmeket, az jól tudja, hogy milyen komoly szerepe van a Bene Gesserit rendnek a világ alakulásában, akik mindig rajta tartják az ujjukat az uralkodók ütőerén. 10 ezer évvel Paul Atreides felemelkedése előtt azonban még más volt a  helyzet: a Harkonnen-nővérek az emberiség jövőjét fenyegető erőkkel szembeszállva megalapítják az említett szektát, amelynek befolyása még gyermekcipőben jár. 

Miközben arra várunk, hogy Villeneuve összehozza a Dűne 3-at, a Warner Bros. Discovery más módon is bővíti a Dűne-univerzumot, méghozzá egy előzménysorozattal, amely a Bene Gesserit múltjára fókuszál, és profi kezekben van, ugyanis a showrunner, Alison Schapker olyan projekteken dolgozott korábban, mint az Alias, A rejtély, a Valós halál, a Lost és a Westworld. 

Hirdetés

A 6 epizódosra tervezett Dűne: Próféciában (amit Brian Herbert és Kevin J. Anderson Sisterhood of Dune című regénye ihlette) Emily Watson (Csernobil, Géniusz) és Olivia Williams (A korona, The Nevers) alakítják a Harkonnen-nővéreket, rajtuk kívül pedig olyan ismerős arcok bukkannak fel a sorozatban, mint Travis Fimmel (Warcraft: A kezdetek, Vikingek) és Mark Strong (1917, Kingsman-filmek). A Max és a Legendary Television közös gyártásában készült sorozat kapott már korábban egy előzetest, most azonban újabb kedvcsináló érkezett, amely sosem látott jelenetekkel igyekszik felkelteni az érdeklődést a produkció iránt. Nálunk magyar felirattal nézhetitek: 

Jó hír, hogy a Dűne 3-mal ellentétben, amire még valószínűleg évekig kell várni, a Dűne: Próféciát a tervek szerint már idén láthatjuk: novemberben debütál HBO Original tartalomként a Maxon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)