Hirdetés

Új Carrie tévésorozat készül, nem is akárki dolgozza fel Stephen King klasszikus horrorját

|

Örülhetnek a Stephen King-rajongók, új, tévésorozatos adaptációt kap ugyanis a Carrie.

Hirdetés

Stephen King Carrie című regénye, amely a horrorirodalom egyik alapkövének számít, új adaptációt kap Mike Flanagan rendezésében, aki A Hill-ház szelleme című sorozatról ismert. Az új sorozat az Amazonon Prime Video platformján fog debütálni.

A 1974-ben megjelent Carrie története egy megkülönböztetett, problémákkal küzdő középiskolás lányról szól, aki felfedezi telekinetikus képességeit, miközben vallásos anyja bántalmazza, és iskolai társai is kínozzák. A sorozat tervezett hossza nyolc epizód, Flanagan pedig mint író és showrunner fog dolgozni rajta. A narratíva az elszigeteltség és a bosszú témáit fogja vizsgálni, különösen azt, hogy Carrie hogyan küzd meg képességeivel, miután személyes tragédiákon megy keresztül.

Hirdetés

A Carrie eddig több adaptáción is átesett, a legismertebb talán Brian De Palma 1976-os filmje, amely a horror műfajának klasszikusává vált. Azonban a későbbi feldolgozások nem tudták megütni ugyanazt a szintet, beleértve egy gyenge folytatást és egy 2002-es televíziós filmet is.

Flanagan jó hírneve mint tehetséges horror rendező okot adhat arra, hogy optimistán tekintsünk erre az új verzióra, remélve, hogy az elnyeri a közönség tetszését és méltó lesz az eredeti film örökségéhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)