Hirdetés

Trailert kapott a következő Star Trek film, de két új sorozatnak is örülhetnek a rajongók

|

Emellett a San Diego Comic-Con alkalmából bepillantást nyertünk Star Trek: Strange New Worlds és a Star Trek: Lower Decks új évadaiba is.

Hirdetés

Nyolc éve elkerüli a Star Trek a mozikat, aminek aligha örülnek a Gene Roddenberry által létrehozott sci-fi univerzum rajongói, streaming fronton viszont kimondottan aktív a franchise. Ez az idei San Diego Comic-Conon is nyilvánvaló volt, ahova többek között a következő egész estés filmet, a Star Trek: Section 31-et is kivitte a Paramount. A Skydance-szel egyesülni készülő médiavállalat tervei szerint egyébként kétévente érkezne új tévéfilm a Paramount+ katalógusába, a Section 31 lesz az első a sorban, amelyben az Oscar-díjas Michelle Yeoh a Star Trek Discovery sorozatban bemutatkozott karaktere Philippa Georgiou kapitány tüköruniverzumbeli változatát alakítja. A saját világában véres kezű zsarnokként uralkodó Georgiou császárnő gyorsan alkalmazkodott az új körülményekhez, képességei és tapasztalatai tökéletes ügynökké tették a Csillagflotta titkos műveletekre szakosodott részlege számára.

A Star Trek: Section 31-et Yeoh egyik színésztársa, Omari Hardwick úgy jellemezte, mint A galaxis őrzői szteroidokon nevelkedett verzióját, és az első trailert elnézve van is némi igazság a szavaiban.

Hirdetés

A meglepetéseknek ezzel még távolról sem volt vége, mivel a Paramount leleplezte - most üljetek le, vagy kapaszkodjatok meg valamiben, ha állva maradtok! - vígjátéksorozat tervét. Az egyelőre cím nélküli produkción Justin Semien (Kedves fehér emberek) és Tawny Newsome (Star Trek: Lower Decks) dolgozik. A történet szerint egy üdülőbolygón szolgáló föderációs kívülállók rájönnek, hogy mindennapjaikat az egész kvadránsban közvetítik.

Bár a humort valószínűleg a Star Trek: Starfleet Academy sem fogja teljes mértékben nélkülözni, elvégre mindig is szerves részét képezte a franchise-nak, de bizonyosan egészen máshova helyezi majd a hangsúlyokat. A Paramount+ kínálatát bővítő sorozat forgatása augusztusban indul, és annak bizonyára örülni fognak a rajongók, hogy több ismert karakter (és színész) és felbukkan majd benne.Ilyen lesz Jett Reno (Tig Notaro), Charles Vance admirális (Oded Fehr) és Sylvia Tilly (Mary Wiseman) a Star Trek: Discoveryből, de a legnagyobb durranásnak Robert Picardo visszatérése ígérkezik, akit még a Star Trek: Voyager holografikus doktoraként zártak a nézők a szívükbe. Holly Hunter, Gina Yashere és Paul Giamatti szintén szerepet kapott a cselekménye fókuszába egy csapatnyi kadétot (Kerrice Brooks, Bellah Shepard, George Hawkins, Karim Diané, Zoë Steiner) állító sorozatban.

Trailer helyett egy hosszabb jelenettel mutatta meg magát a Star Trek: Strange New World 2025-ben érkező, harmadik évada. Ebben Pike kapitány, Christine Chapel, La'an Noonien-Singh és Nyota Uhura egy szérum jóvoltából vulkánivá változnak legújabb küldetésük kedvéért. Peliánál nem működik a trükk, de ebből még nem lesz gond, simán végeznek a feladatukkal, ám utána rádöbbennek, hogy valami nem stimmel a szérummal, mivel látszólag örökre vulkáni testben ragadtak.

Mindezen felül a Star Trek: Lower Decks animációs sorozat utolsó évadának előzetesét is elhozta a Paramount a GDCC-re. Október 24-ére tették a premiert, rögvest két epizóddal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)