Hirdetés

Trailert kapott a John Wick spin-off, a Ballerina

|

Ezúttal Ana de Armas fog golyóbalettozni, de fel fog bukkanni mellette több ismert arc is.

Hirdetés

Noha a tavaly bemutatott John Wick: 4. felvonás akár korrekt módon lezárhatta volna a franchise fő szálát, a Lionsgate-nél már a fejlesztés korai szakaszában jár a John Wick 5, és a rendezőnek egészen a kilencedik filmig vannak ötletei, szóval amíg Keanu Reeves bírja szuflával, és a nézők továbbra is rohannak őt megnézni, addig érkeznek új részek. És nem csak azok.

A John Wick franchise-hoz tartozik már egy spin-off sorozat, a The Continental is, és ez még csak a kezdet, hiszen már több projekt is van a sütőben: az egyik például Donnie Yen vak bérgyilkosára fókuszálna, aminek egyelőre a forgatókönyve készül, egy másik mellékszál, a Ballerina viszont már olyan jól áll, hogy kitűzték a premierdátumát és megérkezett az első kedvcsinálója. 

Hirdetés

A Ballerina forgatókönyvét Emerald Fennell (Megszállottak viadala, Ígéretes fiatal nő) és Shay Hatten (John Wick 3. felvonás - Parabellum, A halottak hadserege) írták, a rendezői feladatokat pedig Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed) látta el.

A szereplőgárdáról eleinte csupán annyit tudtunk, hogy Ana de Armas (Szöszi, Nincs idő meghalni) lesz a főszereplő, Eve Macarro (aki a John Wick: 3. felvonás - Parabellum eseményei alatt kezdi meg kiképzését a Ruska Roma iskolájában), aztán kiderült, hogy felbukkan benne a franchise több ismert arca is, így többek között Ian McShane, Lance Reddick, Anjelica Huston és természetesen Keanu Reeves is, és olyan új színészek csatlakoznak a gárdához, mint Norman Reedus és Gabriel Byrne.

Nézzétek meg az első trailert magyar felirattal: 

A Ballerinának már idén mozikba kellett volna kerülnie, de a Lionsgate jövőre csúsztatta a premiert - állítólag azért, hogy még több akciójelenettel dúsítsák fel. Akárhogy is, a jelenlegi tervek szerint 2025 júniusában láthatjuk majd. Ti meg fogjátok nézni?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)