Hirdetés

Továbbra sem világos, miért lesz jó ez a Marvel sorozat, de a boszorkányok dala miatt már megérte elkészíteni

|

A D23 Expón nagyot énekeltek az Agatha All Along boszorkányai.

Hirdetés

A Mindvégig Agatha (Agatha All Along) című új MCU-s tévésorozat kapott egy friss előzetest, amiből nagyjából össze lehet már rakni, miről is fog szólni Agatha Harkness történetének folytatása. Ettől még persze továbbra sem tiszta az, miért lesz mindez jó nekünk, nézőknek, és annyi izgalmas szereplő mellett miért pont a bukott boszorkány sztorijának kell örülnünk.

Kérdéseinkre legkorábban szeptember 19-én kaphatunk választ, ekkor fog ugyanis elindulni maga a sorozat. A D23 Expón azonban messze nem csak az új kedvcsinálót vetítették le, színpadra lépett a szereplőgárda is, és egyből dalra rakadtak.

Hirdetés

A The Ballad of the Witches' Road című nótát adták elő (ez szól az említett trailer alatt is), és egészen pofás kis műsort raktak össze. Mindebből pedig kiemelkedett (legalábbis cukiság tekintetében mindenképpen) Debra Jo Rupp, társaival ellentétben ugyanis a 73 éves színésznő egyetlen mukkot sem énekelt, csak vigyorogva bólogatott - így is meg lehet oldani egy fellépést. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)