Hirdetés

A Trónok harca befejezését szavazták meg minden idők legrosszabb fináléjának - te egyetértesz?

|

Eltel öt év, de még így is olyan, mintha tegnap láttuk volna.

Hirdetés

Nyolc évad után, 2019-ben véget ért a sokszor minden idők egyik legjobb sorozataként hivatkozott Trónok harca, melynek befejezése felettébb megosztóra sikeredett. Az utolsó évaddal erős lejtmenetbe kezdett a széria, ám az igazi mélypontot a finálé hozta el - az ott szerzett sebek pedig sokaknál még mindig nem gyógyultak be.

A Ranker a minap arra kérte olvasóit, hogy szavazzák meg a valaha volt legrosszabb sorozatfinálét, és hát mondanunk sem kell, a Trónok harca utolsó része vitte a pálmát. A Vastrón (The Iron Throne) című epizód egyébként per pillanat 47 százalékon áll a Rotten Tomatos oldalán, míg az IMDb-n nem túl combos 4 ponttal jutalmazta a közönség.

Hirdetés

A közösségi értékelés persze sok esetben egyáltalán nem megfelelő viszonyítási alap, sőt, már előzetesen is komolyan befolyásolhatja az ember hozzáállását, viszont ebben az esetben egyáltalán nem erről van szó. Bár mindenki más okokat sorakoztatott fel a balul elsült befejezéssel kapcsolatban, a nemtetszés egyhangú volt.

Sokan a showrunnereket (David Benioff és D. B. Weiss) hibáztatták, akik a hat résszel lényegében teljesen összecsapták a nyolcadik évadot. Döntésükkel egyébként az eredeti mű szerzője, George R.R. Martin sem értett egyet: folytatásért könyörgött az HBO akkori vezérigazgatójának, Richard Pleplernek.

Bár újabb évad formájában nem, a Sárkányok háza spin-offal kapott egy újabb esélyt a Trónok harca. A sorozat idén nyáron már a második évadával tér vissza, a készítők pedig bizakodóak a folytatással kapcsolatban, hiszen elmondásuk alapján nyakig benne vannak a harmadik etap írásában.

Ti mit gondoltok, tényleg a Trónok harca befejezése minden idők legrosszabb sorozatfináléja?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)