Hirdetés

Tom Holland már olvasta a Pókember 4 forgatókönyvét, ráadásul nem is akárkivel együtt

|

Annyira tetszett nekik a szkript, hogy ugrándozni kezdtek örömükben.

Hirdetés

Tom Holland nemrég interjút adott a Rich Roll podcastnak, ahol izgalmas részleteket osztott meg az egyelőre még pontos cím nélküli Pókember 4 forgatókönyvéről, amelyet már el is olvasott. Elmondása szerint a szkript kiváló, bár még van rajta mit dolgozni, de a forgatókönyvírók remek munkát végeznek. Holland azt is hozzátette, hogy körülbelül három hete olvasta a szöveget Zendayával együtt, és annyira lelkesek lettek, hogy időnként ugrándoztak a nappaliban, mert úgy érezték, hogy ez a film valóban megérdemli a rajongók elismerését.

Az interjúban Holland arról is beszélt, hogy örömmel vállalná újra Pókember szerepét, de kiemelte, hogy nagy felelősséget érez a Marvel-rajongók iránt, és csakis a legjobb változatot akarja bemutatni a karakter következő fejezetében. Azt is megjegyezte, az egyik kihívás az, hogy a Pókember film csak egy kisebb része a Marvel nagy gépezetének, és meg kell találniuk a megfelelő időt, hogy a film beleilleszkedjen az MCU nagyobb terveibe.

Hirdetés

Jelenleg nem sokat tudni a Pókember 4 hivatalos részleteiről, de szóba került, hogy a filmet talán Destin Daniel Cretton, a Shang-Chi film rendezője vezényelheti majd le. Közben Andrew Garfield kijelentette, hogy nem fog szerepelni az új filmben, tehát más Pókemberekre elvileg nem kell számítani, de a Marvel azért képes egészen ügyesen titokban tartani az efféle fordulatokat. 

Holland megemlítette, hogy nagy álma az lenne, hogy bevezethesse Miles Moralest az ő Pókember-univerzumába és az MCU-ba, és hasonló mentor szerepet töltene be, mint ahogy Robert Downey Jr. tette vele a kezdetekben. Ez valószínűleg sok rajongó számára is egy beteljesült álom lehetne, de azért azt sem szabad elfelejteni, hogy kezdünk egyszerre túl sok mindent elvárni a negyedik Pókember filmtől, hiszen egyesek az MCU-s Venom, vagy akár Doctor Doom bevezetését is ide kötnék, és ennyi történésre azért nehezen elég egyetlen mozi játékideje. 

Miközben a Pókember 4 premierjének dátuma még ismeretlen, a rajongók addig is várhatják a Venom - Az utolsó menet című filmet, ami október 24-én kerül a mozikba, valamint a Pókember: A pókverzumon át folytatása, a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse animációs film is készül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)