Hirdetés

Tom Cruise kaszkadőrmutatványa zárta a 2024-es párizsi olimpiát

|

Ő "vitte" át az olimpiai zászlót Los Angelesbe.

Hirdetés

Tom Cruise is tiszteletét tette a 2024-es párizsi olimpia záróceremóniáján, ahol egy látványos mutatványt hajtott végre. A híres akciófilmsztár a Stade de France tetejéről ugrott le, egyenesen az olimpikonok közé. Miután találkozott a világ legjobb sportolóival, a tornász Simone Biles átadta neki a zászlót, amelyet Los Angelesbe, a 2028-as olimpiai játékok helyszínére kell eljuttatni. Cruise ezután motorjára pattant, és elindult a zászlóval, amit egy előre rögzített szegmens követett, amelyben Cruise Párizson keresztül motorozik, majd kiugrik egy repülőgépből, mielőtt kalandját a hollywoodi feliratnál, Kaliforniában fejezte be.

Az egész jelenet olyan volt, mintha egy Mission Impossible filmből származott volna. Az akciófilm hangulatát az előadó H.E.R. erősítette tovább, aki a film zenéjét játszotta Cruise belépőjéhez - egészen pontosan az amerikai himnuszt kezdte el énekelni, majd a dal átalakult az említett filmzenévé.

Hirdetés

A színész mutatványa az olimpia egyik legjobban várt eseményévé vált, miután néhány héttel korábban híresztelések terjedtek el arról, hogy részt fog venni a záróünnepségen. Cruise persze nem az egyetlen olyan híresség volt, aki segített átadni a stafétát a 2028-as Los Angeles-i olimpiának: Billie Eilish, a Red Hot Chili Peppers és Snoop Dogg is felléptek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)