Hirdetés

Todd Phillips végzett, nem akar több Joker filmet csinálni

|

A rendező részéről a Joker: Folie à Deux a záróakkordja ennek a sztorinak.

Hirdetés

Idén októberben végre mozikba kerül a Joker: Folie à Deux, a 2019-es Joker közvetlen folytatása. Hollywood természetes reflexe az lenne a premierre, hogy a karakter népszerűségét látva további epizódokat követeljenek, de Todd Phillips már most elébe megy az egésznek.

A Varietynek adott interjújában Phillips elmondta, hogy nem akar Joker 3-at, és bár szívesen dolgozna még Joaquin Phoenixszel, a gothami bohóc történetét már szívesen hátrahagynák.

Hirdetés

"Jó volt ebben a homokozóban játszani két film erejéig, de szerintem mi elmondtunk mindent, amit el akartunk mondani ebben a világban."

Ugyan látható, hogy Phillips már haladna az életével, de azért lennének ötlete Joaquin Phoenixszel. Kifejezetten megemlítette, hogy szeretne vígjátékokon dolgozni vele, mondván, hogy "Joaquin nagyon laza és vicces".

"Az embereknek nevetésre van most szükségük. Már a Joker 2 trailerét is azzal foglaltuk össze, hogy 'a világnak egy kis szeretet kell'. Ennél én továbbmennék: tudnánk élvezni most egy kis nevetést."

A rendező a Másnaposok első három felvonásával (még akkor is, ha a harmadik nem sült el nagyon jól) bizonyította, hogy meg tud nevettetni egy moziteremnyi tömeget. Meglátjuk, hogy sikerül-e ez majd neki a jövőben is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)