Hirdetés

Több mint 30 év után véget ér a Sailor Moon franchsie

|

Egy kétrészes animációs film zárja le a nagy sztorit.

Hirdetés

Japánban több mint három évtizeddel ezelőtt, 1991-ben indult el a Sailor Moon mangasorozat, egy évvel később pedig már meg is érkezett a kapcsolódó anime. Hazánkban 1998-ban indult el a sugárzás, itthon összesen 165 részt vetítettek le az eredeti 200-ból.

A Sailor Moon, avagy magyar fordításban Holdtündér nagyjából az volt a kislányoknak, mint a Dragon Ball a fiúknak: egy olyan izgalmas, akciódús rajzfilmsorozat, amiért megérte minden nap rohanni haza a suliból. Nos, most ez a korszak hamarosan lezárul.

Hirdetés

Cukino Uszagi (magyar változatban Bunny Riviére) története ugyanis a végéhez közeledik, a sztorit pedig egy Netflix animációs film fogja lezárni. Ezt egyébként a japán nézők már láthatták, a két részre szétbontott filmet ott június 9-én és 30-án mutatták be. A Netflixre egészen pontosan augusztus 22-én fog megérkezni a kétrészes Sailor Moon Cosmos.

Alább ennek az előzetesét nézhetitek meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)