Hirdetés

Tisztelegj rendesen: katonai reality készül a TV2-re

|

A Magyar Honvédség és a Honvédelmi Minisztérium együttműködésében készül a műsor.

Hirdetés

Áprilisban derült ki, hogy a TV2 új heti produkciója egy 865 millió forintos állami támogatással készülő minisorozat lesz, amely a Magyar Honvédség bevonásával, a Megafilm gyártásában érkezik és a katonaságot népszerűsíti. A S.E.R.E.G. (Szolgálat, Erény, Rend, Erkölcs, Gondviselés) névre keresztelt szuperprodukció Az egység sorozatra hajaz, ám a legnagyobb problémájának az látszik, hogy olyan dolgot igyekszik propagálni, ami nem is létezik

De nem ez az egyetlen nagyszabású szórakoztató projekt, amiben a Magyar Honvédség részt vesz: a Honvédelmi Minisztériummal együtt dolgozva valósít meg egy katonai stílusú, csapatalapú sport-realityt, amely a TV2 Csoport közleménye alapján a TV2 csatornán debütál majd. 

Hirdetés

A Kiképzés című műsorban civil versenyzők indulnak, az előzetesen kiválasztott 24 legjobb játékos kerül be (férfiak és nők is), akik négy csapatot alkotva a Magyar Honvédség állományából választott négy Kiképző vezetésével vesznek részt különféle katonai jellegű megmérettetésekben.

A saját fejlesztésű formátum lényege, hogy a szereplőknek olyan, kifejezetten A Kiképzéshez kidolgozott feladatokat kell teljesíteniük, amelyek felvonultatják a Magyar Honvédség haderőnemeit, eszközeit, helyszíneit és kiképzési szakaszait, ugyanis a verseny három részből fog állni (toborzásból, kiképzésből, valamint a bevetésből). A cél az lesz, hogy a résztvevők csapattá kovácsolódjanak és úgy nyerjenek, nem pedig az, hogy egyénenként diadalmaskodjanak.

A Kiképzés győztes csapatának tagjai 20 millió forint összértékű pénzjutalomra számíthatnak, kipróbálhatják, hogy milyen egy Gripenen repülni, valamint arra is lehetőséget kapnak, hogy bekerüljenek a Magyar Honvédség területvédelmi tartalékos állományába. Aki szeretne jelentkezni, az a TV2 Csoport hivatalos honlapján teheti meg akkor, ha elmúlt 18 éves és nem idősebb 50-nél. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)