Hirdetés

TikTokon könyörög támogatásért egy influencer, miután összetörte a McLarenjét

|

Jack Doherty egy streamben zúzta össze luxus sportautóját, amiért most a rajongói fizetnek.

Hirdetés

Egy sötét, esős, októberi napon Jack Doherty elkezdett Kicken streamelni, ahogy azt viszonylag gyakran teszi. Az egyetlen érdekessége ennek az alkalomnak az volt, hogy miközben McLarenjével száguldozott a zuhogó esőben, és üzeneteket írogatott a telefonján, szépen beleállt a szalagkorlátba.

A kocsiban mellette ülő haverját orvosok kezelték, de ő vigyorogva mesélt a baleset részleteiről. Az eredmény, hogy kivágták Kickről (bár a Kicknél dolgozó Adin Ross hozzátette, hogy ha Doherty küld neki 300 000 dollárt, akkor feloldják a tiltását), és most TikTokon műsorozik.

Hirdetés

A tartalomgyártó közösség persze mindennek elhordta a több szuperautóval is rendelkező ifjú streamert, és amikor xQc mondja azt, hogy "fiam, te egy idióta vagy", akkor ott valószínűleg tényleg baj van.

A kritikák persze nem tartották vissza Dohertyt, aki a napokban nagyon lelkesen kezdett streamelni TikTokra. A legutóbbi műsorában nem győzött könyörögni a támogatásért, és nem eredménytelenül.

Függetlenül attól, hogy láthatóan nem tudja megbecsülni a pénzt, csak úgy záporoztak neki az adományok, így aztán mindegy is, hogy mi mit gondolunk. Nem sok jót, maradjunk annyiban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)