Hirdetés

Tévésorozatként folytatódik az Agymanók

|

A második rész óriási sikere után sorozatos formában is próbát tesz az Agymanókkal a Disney.

Hirdetés

Dream Productions címmel érkezik majd az Agymanók spin-off sorozata, ez a most is épp zajló D23 expón derült ki nemrég. A mozikban elképesztő sikert arató, és immár a világ legnagyobb bevételét termelő animációs filmjének tekinthető Agymanók 2 után nem csoda, hogy a Disney és a Pixar tovább szeretné ütni a közmondásos vasat. Egy esetleges harmadik részre viszont belátható időn belül kár is lenne számítani, hiszen a stúdió többek között épp a Toy Story ötödik és A Hihetetlen család harmadik részén dolgozik, ugyanakkor egy sorozatot azért csak össze tudnak hozni házon belül.

Ráadásul egy meglehetősen érdekes alapkoncepcióra épül a széria: ezúttal nem Riley kobakjába, és az ott lakó érzelmek mindennapi munkájába kukkanthatunk bele, szóval magunk mögött hagyjuk az irányítóközpontot, és egy olyan részleghez látogatunk el, ami a kislány álmaiért felelős - innen a széria címe.

Hirdetés

Az itt dolgozó munkatársak (kilétük egyelőre ismeretlen) tehát minden éjjel azon fáradoznak, hogy összerakjanak egy történetet, vagyis egy álmot. Azt egyelőre nem tudni, hogy a két mozifilm főhősei, vagyis a főbb érzelmek is felbukkannak-e, de elég nagy kihagyott ziccer lenne, ha akár csak rövid cameók erejéig nem mutatnák meg őket is.

Az alapfelállás lehetőségek hatalmas tárházát rejti magában, kíváncsian várjuk a további részleteket - beleértve a szereplők névsorát és a megjelenési dátumot. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)