Hirdetés

Téves adatokat közöltek a Deadpool & Rozsomák bevételeiről, valójában jobban teljesített, mint várták

|

E fejlemény ismeretében még inkább elismerésre méltó a legújabb Marvel-film eredménye.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy meddig marad ez így, de pillanatnyilag a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével forgatott Deadpool & Rozsomák dominálja a filmszínházakat úgy az Egyesült Államokban és Kanadában, mint a nemzetközi piacokon, Magyarországot is beleértve. Mi imádtuk ugyan, de a kritikusok részéről vegyes fogadtatásban részesült Wade Wilson és Logan kalandja, a nézőket azonban nem tántorították el az alacsonyabb pontszámok, tömegesen ültek be a hétvégi vetítésekre.

Ennek következtében bitang erősen nyitott a Deadpool & Rozsomák, péntektől vasárnapig 205 millió dollárt szedett össze csak Észak-Amerikában, valamint további 233,1 millió a világ többi részén. Már ezzel is befért a top 10-be az amerikai rajt számai tekintetében (a nyolcadik helyet csípte meg), de mint kiderült, valójában ennél is jobban szerepelt, ugyanis hazai pályán 211,4 milliót keresett.

Hirdetés

A hatmillió dolláros különbségre az a magyarázat, hogy a magyar idő szerint vasárnap este/hétfő reggel megjelenő cikkekben részben becsült érték szerepel az amerikai piacról, mivel csak a pénteki és szombati adatok tényszerűek, a vasárnapiakat az előző kettőből kiindulva tippelik meg az elemzők. Rendszerint pontosak szoktak lenni a jóslataik, ám ezúttal kevesebbre taksálták a Deadpool & Rozsomák várható teljesítményét a valóságosnál.

Mindez azt is jelenti, hogy Shawn Levy rendezése nem a nyolcadik, hanem a hatodik legjobb amerikai nyitást hozta össze, tehát megelőzte mind az első Bosszúállókat (207,4 millió), mind a Jurassic Worldöt (208,8 millió), a nemzetközi bevételekkel együtt pedig 444,4 millió dollárnál tart, miközben 200 millióból készült. Érdeklődve várjuk, hogy folytatódik-e a menetelés, és sikerül-e átlépnie az egymilliárd dolláros mérföldkövet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)