Hirdetés

Tényleg visszavonul Azahriah?

|

Rajongóinak üzent YouTube-on, egy időre most felszívódik Baukó Attila, vagyis Azahriah.

Hirdetés

Azahriah, a népszerű magyar előadó, YouTube-on tett közzé egy üzenetet, amelyben arra utal, hogy hamarosan visszavonul egy időre. Üzenetében kifejtette, hogy most eljött az ideje a pihenésnek, az önvizsgálatnak és a fejlődésnek. Azahriah azt is megemlítette, hogy nem tudja, mikor találkoznak legközelebb rajongóival, de érzi, hogy a következő alkalom még nagyobb jelentőségű lesz, mint eddig bármi.

Az elmúlt három év intenzív időszakát megköszönve, Azahriah arra bátorította követőit, hogy törődjenek magukkal, keressék meg a saját útjukat, és erősen fókuszáljanak a személyes fejlődésre. Hangsúlyozta, hogy az emberekhez szeretettel és megértéssel kell viszonyulniuk.

Hirdetés

November végére ugyebár egy rendhagyó filmet is bejelentett Mi vagyunk Azahriah címmel, valamint jelenleg az európai turnéját pörgeti kitartóan, de utána egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. Azahriah üzenetével egy időben azt is láthatjuk, hogy töretlen népszerűsége az idei év tripla stadionkoncertjeivel, illetve a YouTube-on és Spotifyon elért sikereivel folytatódik.

A YouTube éves hazai toplistáján az első helyet szerezte meg 311 milliós nézettséggel, míg Introvertált című dala a Spotify legnépszerűbb dala lett Magyarországon, a 3korty című slágere pedig a YouTube-on végzett az első helyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)