Hirdetés

Tényleg szerepelni fog Sarah Michelle Gellar a Tudom, mit tettél tavaly nyáron folytatásában?

|

Izgalmas pletyka kapott szárnyra, amire a maga a színésznő reagált.

Hirdetés

Sarah Michelle Gellart sokan nem csak Buffyként, de a Tudom, mit tettél tavaly nyáron szépségkirálynőjeként is ismerik. Mivel utóbbinak most készül a folytatása, kvázi rebootja, ezért aztán többen is azt kezdték terjeszteni a közösségi médiában, hogy a színésznő visszatérhet korábbi szerepéhez valamilyen formában.

Ez egyébként nem lenne olyan egyszerű, mivel a karaktereke meghalt az eredeti filmben, és a horrorfranchise világa a vámpíros Buffyénál egy fokkal földhözragadtabb, legalábbis az volt a harmadik filmig. Mindenesetre a remény szikrája makacsul pislogott tovább arra várva, hogy valaki hivatalosan is megerősítse, esetleg cáfolja. Ezt végül Gellar tette meg.

Hirdetés

"Halott vagyok", jelentette ki a színésznő egyértelműen a People magazin újságírójának. Ez persze nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy teljesen távol maradna a projekttől. Freddie Prinze Jr., Gellar férje  ugyanis benne lesz a filmben, a rendezésért és az írásért pedig az Jennifer Kaytin Robinson felel, aki történetesen a legközelebbi barátnője.

"A legjobb barátom rendezi, szóval sokat viccelődünk azzal, hogy nem hivatalosan én is dolgozok a filmen, ami mondjuk igaz is. Én vagyok az, akivel leül, és aztán elmagyarázza, hogy mi történhetne meg a karakterekkel, illetve mi nem, szóval igen, nem hivatalosan ott vagyok."

Igazi rajongóként, barátként és feleségként biztosan ott jelen lesz majd a premieren is, de a karakterét nem tervezik feltámasztani, bármilyen csalódottak is lesznek emiatt a rajongók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)