Hirdetés

Tényleg Leslie Nielsen képe látható az új Amerika Kapitány film előzetesében?

|

Bár a kép homályos, így is egyértelmű, hogy ki látható rajta.

Hirdetés

Pénteken megérkezett a 2025 februárjában mozikba kerülő Amerika Kapitány: Szép új világ első előzetese, amit A Sólyom és a Tél Katonája széria vezetett fel: ebben Steve Rogers helyét Sam Wilson veszi át, de a szárnyait azért megtartja, így még menőbb is lesz elődjénél.

Thaddeus Rosst - a korábbi filmekkel ellentétben - most Harrison Ford formálja meg, így adta magát a kérdés: ha már a Horrorra akadva 3-ban Ford képe lógott a falon (utalva Gerald Fordra, az USA 38. elnökére), most kirakják Nielsenét?

Hirdetés

Redditen is téma volt ez, ám a trailerből származó homályos képen valójában minden jel - és a kommentelők véleménye - szerint nem Nielsen portréja látható, hanem Thomas Jeffersoné, az Egyesült Államok egyik alapítójáé, aki 1801. és 1809. között, harmadik elnökként irányította az országot. Nem kizárt, hogy valami easter eggel tisztelegnek majd a 2010-ben elhunyt komikus előtt, de azon sem lepődnénk meg, ha hiába keresnénk az utalást - elvégre ez egy Marvel-film.

Is that a portrait of Leslie Nielsen behind.
byu/baharezo inCaptainAmerica

Az előzetest itt nézhetitek meg:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)