Hirdetés

Tényleg jön egy új John Wick sorozat, Keanu Reeves is dolgozik rajta

|

Az egyre terebélyesebb filmes univerzum következő fejezete onnan folytatja a történetet, ahol a John Wick: 4. felvonás véget ért.

Hirdetés

Tíz év alatt komoly médiafranchise-zá nőtte ki magát a John Wick széria Derek Kostad forgatókönyvíró és Chad Stahelski rendező vezénylete alatt. Ennyi idő alatt már négy mozifilmre ülhettek be a rajongók, sőt jutott nekik videojáték és egy előzményként szolgáló minisorozat is. De messze még a tartalomáradat vége, ugyanis a jogokat birtokló Lionsgate már gondosan megtervezte a jövőt. Noha a John Wick 5. továbbra is fejlesztés alatt áll, a stúdió nyilvánvalóan fel akar készülni arra is, hogy egy napon a Keanu Reeves alakította Rémkirály, azaz John Wick végleg a fiók mélyére süllyeszti a stukkereket.

Ennek szellemében ki akarja tágítani az univerzum kereteit, más karaktereket is a rivaldafénybe emelve, és bizony két ígéretes mellékszál már formálódik is a háttérben: ha minden terv szerint alakul, jövőre érkezik az Ana de Armas főszereplésével forgatott Ballerina, emellett pedig készül egy másik spin-off is Donnie Yen vak bérgyilkosával, Caine-nel az események gyújtópontjában.

Hirdetés

Ezekhez a produkciókhoz csatlakozik a John Wick: Under the High Table, megerősítve a korábbi híreszteléseket, amely nem film lesz, hanem sorozat, csak épp A Continental: John Wick világából című minivel ellentétben a jövőbe vezető út alapjait készül felásni ahelyett, hogy a múltban vájkálna. Ismerős arcokkal és eddig nem látott szereplőkkel is találkozunk majd a a John Wick: 4. felvonás után játszódó sorozatban, amelyben az alaposan meggyengült Kör korábbi hatalmának visszaállításán fáradozó erők találják szembe magukat a status quo megbontásában érdekelt ifjú titánokkal.

Reeves jelen állás szerint aktívan kiveszi a részét a munkából, de csak executive produceri minőségben Chad Stahelskihez, Basil Iwanykhez és Erica Lee-hez hasonlóan. Arra tehát nincs túl sok esély, hogy Wick szerepében komolyabban beleavatkozzon az eseményekbe, legfeljebb egy cameóban reménykedhetünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az Under the High Table célállomását még nem nevezték meg, azaz nem tudni, hogy melyik kábelcsatornán vagy streamingszolgáltatónál fog kikötni, amikor elkészült, a showrunner személyéről viszont már lerántották a leplet. A Fekete vitorlákon és A nagy öregen edződött Robert Levine dolga egyben tartani a produkciót a forgatókönyv kidolgozása mellett. Az is eldőlt továbbá, hogy a pilot epizódot Chad Stahelski fogja rendezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)