Hirdetés

Itt az első Gladiátor 2 trailer - Ridley Scott tengeri csatát, cápákat és rinocéroszt is bevetett

|

Lehengerlő előzetessel mutatkozott be Ridley Scott nagyszabású filmeposza.

Hirdetés

Bár a 2000-ben bemutatott Gladiátor úgy kerek, ahogy van, Ridley Scott régóta szeretné elmesélni a Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Derek Jacobi, Djimon Hounsou és Richard Harris szereplésével forgatott, látványos kulisszák közé költöztetett, összesen öt Oscar-díjjal jutalmazott bosszútörténet második felvonását. A többször újraírt és átdolgozott folytatás központi karaktere Lucius Verus (Paul Mescal), a Római Birodalom korábbi örököse, akit Numidiába sodort az élet. Az Észak-Afrikán végigsöprő római légiók azonban Marcus Acacius generális (Pedro Pascal) vezetésével megfosztják családjától és szabadságától, ő pedig példaképe, a Colosseum homokján hősi halált halt Maximus Decimus Meridius (Russell Crowe) tettei által inspirálva bosszút esküszik.

Az alsó hangon 250 millió dollárból készült (egyes források ennél sokkal többre, 310 millióra teszik a végösszeget) Gladiátor 2-t november második felében küldi a Paramount a mozikba.

Hirdetés

Luciust terve véghezvitelében egy Rómára és annak két uralkodójára Getára (Joseph Quinn) és Caracallára (Fred Hechinger) neheztelő, a Birodalom bukásán fáradozó gazdag mecénás segíti. A gladiátorokban, fegyverekben és más, a rómaiak számára értékes árukban utazó Macrinust Denzel Washington alakítja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)