Hirdetés

Telt házas koncertet adott, aztán kiplatinázta a Lies of P-t ByeAlex

|

A maga módján pihent rá pár nappal ezelőtti, fullos koncertjére.

Hirdetés

Hirtelen nehéz megmondani, melyik a nagyobb érdem: teljesen megtölteni a 10 ezer főnél is nagyobb befogadóképességű Budapest Parkot, vagy megszerezni az összes trófeát 2023 egyik legjobb, egyben az egyik legnehezebb játékában, a soulslike műfajt erősítő Lies of P-ben.

ByeAlex mindenesetre mindkét kihívást teljesítette, úgyhogy számára ez nem kérdés: zenekarával augusztus 10-én teltházas koncertet adott a Parkban, ma délelőtt pedig arról számolt be, hogy tegnap este fél 9 előtt nem sokkal meglett neki a platina trófea a Neowiz játékában. Ez ugye a PlayStationre elérhető játékok esetében akkor jár, ha a játékos az összes többi trófeát (achievementet) megszerzi.

A Lies of P esetében a játékosok 9,9%-a rendelkezik ezzel az elismeréssel.

Hirdetés

ByeAlex egyébként nagy gamer, korábban a Returnalt is dicsérte, illetve egyike volt a PlayStation Playmakers hazai csapatának (T. Danny, KKevin, Giaj, Curtis és Alee mellett) - akkor megtudhattuk, hogy a kedvenc játéka az Alan Wake.

Fellépni legközelebb szombaton fog a Madzagfalvi napokon, aztán egy hét múlva a Strand fesztiválon, majd Pécsen, Bősön, a SZIN-en és Kecskeméten lehet még találkozni vele.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)