Hirdetés

Teljesen kész, mégsem mutatja be a Warner a Star Wars: A klónok háborúja alkotójának új filmjét

|

A Fixed című animációs produkciónak még van esélye arra, hogy elkerülje a Batgirl, a Coyote vs. Acme és a Scoob! Holiday Haunt sorsát.

Hirdetés

Miközben legnagyobb riválisa, a Disney valóságos szőnyegbombázást hajt végre a D23 Expón, sorra jelentve új projekteket, valamint levetítve a nagyközönség által eddig nem látott trailereket, addig a Warner Bros. Discovery kevésbé szívderítő fejleményeknek köszönhetően érte el, hogy beszéljenek róla. Kevéssel a Cartoon Network központi honlapjának lelövése után kiderült, hogy a médiaipari óriás annak ellenére sem hajlandó bemutatni Genndy Tartakovsky (Dexter laboratóriuma, Szamuráj Jack, Star Wars: A klónok háborúja) új, egész esést animációs filmjét, hogy a már tavaly októberben elkészült.

A Fixed finanszírozását is részben magára vállaló Warner kihátrált a még az előző tulajdonos, az AT&T idején kötött megállapodásból, miután az előző negyedévet súlyos, 10 milliárd dolláros veszteséggel zárta. A költségkímélés céljából meghozott döntés következtében kérdésessé vált a film jövője - számolt be róla a Variety.

Hirdetés

Genndy Tartakovsky alkotása azonban egy kis szerencsével még elkerülheti, hogy a Batgirlhöz, a Coyote vs. Acme-hez és a Scoob! Holiday Haunthoz hasonlóan egy fiók mélyére süllyesztve végezze, örökre elzárva a közönség elől, ugyanis a jogok visszaszálltak a filmet gyártó Sony Pictures Animationsre, amelynek így lehetősége lesz azt más stúdiónak vagy streamingszolgáltatónak értékesíteni. A filmes portál úgy tudja, hogy a Netflix az egyik lehetséges jelölt az új forgalmazó szerepére, de persze azt sem zárható ki, hogy végül a Sony valamelyik leányvállalatán keresztül jut el a nézőkhöz Bull története.

Bull egy teljesen átlagos, jellemzően jól viselkedő eb, aki fülig szerelmes a bemutatókra hordozott, tökéletesen képzett, rendszeresen kozmetikushoz járatott szomszéd szukába, ám az élete fenekestől felfordul, amikor a tudomására jut, hogy a gazdái ivartalanítani akarják. Miután mást nem nagyon tehet, elhatározza, hogy még egyszer utoljára kirúg a hámból négylábú cimboráival. Az eredeti változatban Adam DeVine hangján szólal meg a golyóitól búcsúzni kényszerülő Bull, szívszerelmét pedig Kathryn Hahn szinkronizálja, de Idris Elba, Fred Armisen, Bobby Moynihan, Beck Bennett, River Gallo és Michelle Buteau is szerepet kapott a Fixedben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)