Hirdetés

Szívinfarktust kapott egy férfi Azahriah koncertjén

|

40 percen át próbálták megmenteni az életét, sikertelenül.

Hirdetés

Tegnap a szlovákiai Révkomáromban adott koncertet Azahriah, ám a fellépés nem a színpadon történtek miatt került be a hírekbe (ellentétben azzal, amikor pár hete a zenész "a menedzsmentbe felvett balfaszok" miatt panaszkodott).

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ adta hírül, hogy a koncerten szívinfarktusban életét vesztette egy 55 éves férfi. A Sziakomárom idézi a biztonsági cég vezetőjének nyilatkozatát, miszerint "a mentősök, a tűzoltók, a rendőrök és a biztonsági cég emberei - köztük jómagam is - hosszú perceken át, közel 40 percig felváltva küzdöttünk a férfi életéért", de az újraélesztés nem volt eredményes.

Hirdetés

Több lap is a Sziakomáromra hivatkozva írja, hogy a férfi az unokáit vitte a koncertre, de ez az infó a hivatkozott forrásban (már) nem szerepel.

A zenész Instagram sztoriban reagált az esetre:

"Borzasztóan sajnálom a Komárnóban történteket. Amióta lejöttem arról a színpadról, csak ez jár a fejemben, és a legszomorúbb, hogy ez az ember valószínűleg csak az unokáját vagy gyereket kísérhette a bulira, azaz ha nem vagyok ott, akkor valószínűleg máshogy alakul minden. Felelősnek érzem magam. Kitartást kívánok a családnak, és tudom, hogy ez nem old meg semmit, de szeretném a családnak felajánlani a komárnói koncert rám eső bevételének nagyobbik részét, ezzel kapcsolatban keressék a menedzsmentet."

Azahriah legközelebb augusztus 8-án, a Szigeten lép fel, majd az edinburgh-i Fringe Festivalra utazik, aztán szeptember közepén európai turnéra indul.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)