Hirdetés

Szinkronosan is pusztítónak ígérkezik a Mickey egér horrorfilm

|

Hamarosan mozikba kerül az Egércsapda, amihez semmi köze nincs a Disney-nek.

Hirdetés

Miután A.A. Milne legendás műve, a Micimackó közkinccsé vált, és egy filmes franchise-t húztak fel a karakter gyilkos változatára, Walt Disney 1928-ban megjelent rajzfilmje, a Steambot Willy is hasonló sorsra jutott: nem védi tovább a szerzői jog. Ennek köszönhetően Mickey egér korai (bár nem a legkorábbi) változatából készül videojáték Infestation: Origins címmel, valamint bejelentettek egy filmváltozatot is, amely a Micimackó: Vér és mézhez hasonlóan a horrorműfajban próbál szerencsét. 

A projekt eredetileg a Mickey's Mouse Trap nevet kapta, amit valószínűleg a Disney ügyvédjeivel való hadakozás elkerülése miatt megváltoztattak The Mouse Trapra, hazánkban pedig Egércsapda címmel érkezik a mozikba, ugyanis a Vertigo Média Kft. a Micimackó: Vér és méz után ezt is bemutatja és a forgalmazó már ki is adta az első magyar szinkronos előzetest.  

Hirdetés

Az Egércsapda történetének középpontjában egy Alex nevű srác áll, aki a 21. születésnapjára a munkahelyén ragad egy játékteremben, barátai ezért úgy döntenek, hogy meglepik zárás után, a boldog ünneplés azonban hamar rémálommá válik, amikor megjelenik egy Mickey egérnek maszkírozott álarcos gyilkos és csapdába ejti a bandát egy véres macska-egér játékra kényszerítve őket. Hogy miképpen próbálnak meg túlélni, abból az alábbi magyar trailerben kaptok ízelítőt: 

A Mickey egér horrorfilm szeptember 19-től látható a magyar mozikban szinkronos és feliratos változatban egyaránt. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)