Hirdetés

Szinkronnal is nézhető az Alien: Romulus második előzetese

|

Kaptunk egy kis ízelítőt a magyar hangokból.

Hirdetés

Nagyjából két hónapot kell még várnia az Alien-rajongóknak, hogy az előzetesek alapján egészen ígéretesnek tűnő Alien: Romulust láthassák. Az augusztus 15-én mozikba kerülő filmhez az eddigi ízelítők sokak kedvét meghozták, ám aki még nem döntötte el, szinkronosan vagy feliratosan nézze-e meg, annak az alábbi trailer segíthet.

Egy ponton túl, szemléltetve, hogy az űrben senki nem hall téged, másodperceken keresztül nincs hang, aztán jön egy nagy üvöltés - erre jó, ha felkészültök.

Hirdetés

A film eseményei egyébként A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál között játszódnak, és egy fiatal csapatot láthatunk megküzdeni az űr borzalmaival egy elhagyott űrállomáson. Hogy ki éli túl, és ki hal fájdalmas, szörnyű halált, az majd augusztusban kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)