Hirdetés

Szenvedést, és, nos, sárkányokat jelez előre a Sárkányok háza 2. évad 6. részének előzetese

|

Már most belenézhetünk a folytatásba, és nem sok jóra számíthatunk.

Hirdetés

Dübörög a Sárkányok háza 2. évada, olyannyira, hogy már öt rész megtalálható a Maxon a tervezett nyolcból. Augusztus 4-én fog kiderülni, hova vezetnek a Targaryen ház különféle tagjainak ténykedései, de sok békés pillanatra a folytatásban sem számíthatunk.

Ezt vetíti elő a Max által ma délelőtt kiadott előzetes is, amiben láthatóan mindenki feszült, aggódik, a halálra készül - meg sárkányok megszelídítésére, ami nagy előnyt jelentene a harcokban. 

Hirdetés

Aki nézi a sorozatot, az nagyjából sejtheti, mi következik, aki még nem, az pótolja, és csak utána indítsa el az alábbi előzetest:

Egészen úgy tűnik, hogy a Sárkányok háza a második felvonásra magára talált, bár érdemes előtte pótolni a kissé vontatott, nem hibátlan első évadot is, hogy jobban értsétek, ki kinek a kije, és miért háborúznak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)