Hirdetés

Sebastian Stan anno egy Star Trek és egy DC Comics filmben is főszerepet akart, végül egyik sem jött össze

|

Talán nem is baj, hogy végül inkább Bucky Barnes szerepét kapta meg.

Hirdetés

Sebastian Stan, aki a Marvel Moziverzum Bucky Barnesjaként, vagyis a Téli Katonájaként vált világhírűvé, nemrég a Happy Sad Confused podcastben beszélt arról, hogy karrierje kezdetén több másik nagy hollywoodi franchise-zal is próbálkozott, mielőtt végül a Marvelnél landolt.

Az egyik ilyen szerep, amit majdnem megkapott, a Star Trek széria híres kapitánya, James T. Kirk volt. Stan elárulta, hogy a 2009-es J.J. Abrams-féle Star Trek filmhez eljutott egy videós próbáig, sőt, menedzsere külön fotósorozatot készíttetett róla, hogy bizonyítsák, mennyire hasonlít William Shatnerre, aki az eredeti Kirk kapitányt alakította. Ennek ellenére mind tudjuk, hogy végül Chris Pine kapta meg a szerepet, aki három filmben játszotta el eddig a karaktert.

Hirdetés

Stan szintén elmesélte, hogy jelentkezett a Zöld Lámpás mozi főszerepére is, ahol olyan színészekkel kellett versenyeznie, mint Ryan Reynolds, Justin Timberlake és Jared Leto. Bár végül Reynolds lett a befutó, Stan visszatekintve hálás, hogy nem ő kapta meg a szerepet, mivel úgy érzi, nem tudta volna kezelni az akkori rivaldafényt és figyelmet, amit az ilyen nagy produkciók hoznak magukkal. Ráadásul a Zöld Lámpás hatalmas bukás lett mind kritikailag, mind pénzügyileg, szóval már csak ezért is örülhet.

Ezek a kvázi elutasítások végül Stan számára a megfelelő irányba terelték a dolgokat, hiszen Bucky Barnes szerepe révén a Marvel egyik meghatározó alakja lett. A karaktere azóta több filmben és A Sólyom és a Tél Katonája című Disney+ sorozatban is felbukkant. Következő nagy megjelenése a Mennydörgők* című filmben lesz, amelynek premierje 2025. májusában várható, és amelyben Florence Pugh is szerepelni fog. Stan őszintén beszélt arról is, hogy mennyire fontos számára, hogy megfelelően viszonozza a Marvel-rajongók megbecsülését.

A teljes beszélgetést alább tudjátok megnézni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)