Hirdetés

Sean Penn dokumentumfilmet forgat az orosz-ukrán háborúról

|

Az Oscar-díjas színész a helyszínen van, személyesen követi végig az eseményeket.

Hirdetés

Amellett, hogy kétszeres Oscar-díjas és Madonna volt férje, Sean Penn arról is ismert, hogy politikai, közéleti témákban megnyilvánul, illetve nem riad vissza veszélyes helyzetektől: 2016-ban a Sinaloa kartel főnökével, El Chapóval készített interjút, amikor a drogbárót elfogták a mexikói hatóságok.

A Vice Studios megerősítette, hogy Penn épp Ukrajnában van, ahol dokumentumfilmet forgat a ma kirobbant ukrán-orosz háborúról.

Hirdetés

Ma egy kijevi sajtótájékoztatón tűnt fel először, ahol kormánytisztviselők beszéltek a helyzetről, viszont novemberben is járt Ukrajnában, akkor a hadsereggel konzultált a dokumentumfilmre készülve. A héten járt az elnöknél, a helyettesénél, beszélt helyi újságírókkal és katonákkal is, minek következtében az ukrán nagykövetségen keresztül az elnöki hivatal közleményben dícsérte őt, háláját fejezte ki bátorsága és őszintesége miatt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

"Sean Penn olyan bátorságot mutat, ami másokból hiányzik, különösen néhány nyugati politikusból. Minél több ilyen ember van - Ukrajna igaz barátai, akik támogatják a szabadságért folytatott küzdelmet -, annál gyorsabban állíthatjuk meg ezt a szörnyű orosz inváziót."

- jegyezték meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)