Hirdetés

Ryan Reynolds még a saját fizetéséről is lemondott, hogy elkészülhessen az első Deadpool

|

Hosszú és rögös volt a siker felé vezető út.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hét van hátra a nyár minden bizonnyal egyik legjobban várt hollywoodi blockbustere, a Deadpool & Rozsomák bemutatójáig, amire a Marvel is folyamatosan emlékeztet minket. A napokban egy friss előzetest kaptunk, amiben egy titokzatos női variáns bukkant fel, (és azóta egy újabbat) nemrégiben pedig egy egyedi Xbox Series X, és egy egészen zseniális, Deadpool fenekéről mintázott Xbox-kontroller járatta csúcsra a marketinget.

Az előzetesek, a kedvcsinálók és a különböző vicceskedések mellett természetesen interjúk is készülnek a szereplőkkel, akikből megpróbálnak minél többet kiszedni az érkező mozi, vagy éppen a korábbi részek kapcsán. A minap a The New York Times ült le beszélgetni Ryan Reynoldsszal, aki meghökkentő részleteket árult el az első, 2016-os Deadpoolt illetően.

Hirdetés

Reynolds elmondta, évekig küzdött, hogy elkészüljön a film, és hatalmas áldozatokat hozott be azért, hogy végül a lehető legjobb legyen a végeredmény.

"Amikor a Deadpool végre zöld utat kapott, nem gondoltam volna, hogy siker lesz. Még a fizetésemről is lemondtam, csak hogy elkészüljön. Nem engedték, hogy a társíróim, Rhett Reese és Paul Wernic ott legyenek a forgatáson, úgyhogy fogtam azt a kevéske megmaradt fizetést, és odaadtam nekik, hogy eljöhessenek a forgatásra, és kialakíthassunk ott tulajdonképpen egy írói szobát."

- mesélte Reynolds, aki nem mellesleg producerként is részt vett a 2016-os film munkálataiban.

Úgy folytatta:

"Ez több szempontból is lecke volt. Szerintem a kreativitás egyik legnagyobb ellensége a túl sok idő és pénz, annál a filmnél pedig sem időnk, sem pénzünk nem volt. Azt pártoltam, hogy a látvány helyett a karakterekre koncentráljunk, ami valamivel nehezebb egy képregényfilm esetében. Annyira beleéltem magam minden apró részletébe, nagyon-nagyon régen nem éreztem ilyet. Emlékszem, hogy vágytam erre az érzésre - nem csak a Deadpoolban, hanem bármiben."

A Deadpool & Rozsomák jövő csütörtökön, azaz július 25-én robban be a magyar mozikba. A film korhatár-besorolása nemrégiben megváltozott, így ezt érdemes lehet szem előtt tartani a jegyvásárlás előtt.

Ti várjátok már?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)