Hirdetés

Robert Downey Jr. ismét Vasember lesz, de nem pont úgy, ahogy szeretnéd

|

Még egyszer eljátssza Robert Downey Jr. Vasember szerepét a Disney új vidámparki attrakciójában, ami csak egyike a frissen bejelentett számos újdonságnak.

Hirdetés

Továbbra is próbáljuk feldolgozni annak a módját, ahogy a Marvel visszahozza az MCU-ba Robert Downey Jr.-t, az egyik legnépszerűbb karakter, Tony Stark, azaz Vasember megformálóját. Mint ismeretes, az Oscar-díjas színész lesz a filmes univerzum következő nagy főgonosza, Doctor Doom. Ugyanakkor úgy fest, hogy Vasemberként is lesz még dolga, mivel a Disney őrá húzza fel az Avengers Campus legújabb, Stark Flight Lab névre keresztelt attrakcióját.

Bizony-bizony, a D23 Expón nem csak a 20th Century Studios, a Disney, a Lucasfilm, a Marvel és a Pixar új filmjeiről és sorozatairól rántották le a leplet, és nem csak a Marvel animációs szárnyának terveit ismertették, de azt is megtudhattuk, milyen újdonságokra számíthatnak majd a Disney vidámparkjait felkereső látogatók.

Hirdetés

A Disneyland két Bosszúállók témájú attrakcióval fog gyarapodni, ezek egyike a már említett Stark Flight Lab, amelyben páros ülésben foglalnak helyet a látogatók, akiket aztán jó alaposan megpörget egy robotkar. Nem vitás, hogy erős gyomor kell majd hozzá, és az Instagramon megosztott kép alapján Robert Downey Jr. már helyet is foglalt benne.

Ugyancsak az Avenges Campus ad majd otthont az Avengers Infinity Defense-nek, amely végigvezeti a látogatókat a Marvel univerzum számos ikonikus helyszínén, és belepottyantja őket a Thanos király elleni küzdelem kellős közepébe, hogy megvédjék tőle a multiverzumot. Az építkezés csak jövőre kezdődik, tehát felesleges már most megrohamozni a jegypénztárakat.

De ez még csak a jéghegy csúcsa, az Anaheimben, Orlandóban, Párizsban, Tokióban, Hongkongban és Sanghajban is vidámparkokat üzemeltető Disney Experienc egy rakás új játékról rántotta le a leplet.

A Walt Disney World mágikus királyságában (Magic Kingdom) saját területet kapnak a gonoszok, de a Disney's Hollywood Studios sem marad újdonságok nélkül, két olyan attrakció is érkezik, amit a Verdák inspirált, illetve végre Montropolisban, a Szörny Rt. városában is sétálgathatnak majd a látogatók.

Szintén bővítik az Animal Kingdom kínálatát, itt Indiana Jones és Encanto témájú játékok telepítésére kerül majd sor, valamint új kalandokat lehet átélni A hercegnő és a béka mocsárvilágában.

Kaliforniában az Avatar franchise-ra épül a következő attrakció, Hongkongban és Sanghajban Pókemberre, Párizsban Az oroszlánkirály számára alakítanak ki egy dedikált területet új játékkal egyetemben, de biztos lesz olyan is, akit az varázsol majd el, hogy a Disneylandben először elevenedik meg az animatronika csodájának köszönhetően a vállalat alapítója, Walt Disney.

Ha még több részletre vagy kíváncsi a Disney vidámparkos terveit illetően, érdemes felkeresned a BlogMickey oldalát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)