Hirdetés

Rita Orát kórházba kellett szállítani, elmaradt a magyarországi koncertje

|

Az énekesnő betegsége miatt a Campus Fesztivál szervezőinek át kellett alakítaniuk a programot.

Hirdetés

Idén is Debrecen adott otthont a Campus Fesztiválnak, amelynek utolsó estéjén Rita Ora lett volna a fő attrakció. A fellépése azonban elmaradt, miután pénteken egy budapesti kórházba szállították a koszovói albán származású brit énekesnőt, aki két napra jött Magyarországra. Rita Ora a rosszulléte előtti este Vilniusban koncertezett.

A történtek után a szervezők módosítottak a programon, a Rita Ora számára fenntartott idősávot Rúzsa Magdi előadása töltötte ki a Metal-Sheet Nagyszínpadon.

Hirdetés

Eközben az énekesnő a közösségi médiában kérte a fesztiválozók megértését, azt nem részletezte, hogy miért kellett kórházba vinni, csupán annyit írt, hogy pihennie kell az orvosok utasításait betartva. Legközelebb augusztusban lépne fel, Pozsonyban, de egyelőre nem tudni, hogy az állapota azt megengedi-e.

Az Index kérdésére Süli András, a Campus fesztivál programigazgatója közölte, hogy egyeztetnek Rita Ora menedzsmentjével az elmaradt koncert lehetséges pótlásáról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)