Hirdetés

Rekorder drónshow-val mutatták be az MCU új főgonoszát a 2024-es San Diego Comic-Conon

|

A Marvel nem viccel, egészen elképesztő látványt varázsolt a San Diego Comic-Con egére.

Hirdetés

Hivatalosan is elstartolt az idei San Diego Comic-Con, szóval a következő napokban meglehetősen sok képregényes, mozifilmes, tévésorozatos, és persze videojátékos hírre, előzetesre, bejelentésre számíthatunk. Mindenképp a jelenleg is futó rendezvény egyik csúcspontja lesz a Marvel Studios saját előadása, amelyre hazai idő szerint vasárnap hajnalban lehet számítani, itt reményeink szerint sokkal többet meg fogunk tudni a még készülő, vagy esetleg korábban be sem jelentett MCU-s projektekről.

Ezek közül pedig az egyik legizgalmasabb az a Fantasztikus Négyes film, amiről már tudjuk, hogy nem a fő, 616-os számú Marvel világban, hanem egy párhuzamos univerzumban fog játszódni. A Pedro Pascal (Reed Richards), Vanessa Kirby (Sue Storm), Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm) és Joseph Quinn (Johnny Storm) főszereplésével készülő mozi esetében az sem titok, hogy az aktuális főgonosz a szuperhőscsapat legemlékezetesebb ellenfele, a világfaló Galactus lesz, de a Marvel most tökéletes módot talált arra, hogy erre újra emlékeztessen bennünket.

Hirdetés

Egy elképesztően látványos drónshow keretein belül varázsolták ugyanis az éjszakai égboltra Galactus képmását - ahogy ezt az alábbi videón ti is meg tudjátok nézni. Ha a drónok által megformált dizájnt követi a mozifilmben is, akkor örülhetnek a rajongók, hiszen ez nagyjából egy az egyben a legendás gonosz képregényes küllemét veszi át - ellentétben a 2007-es A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó filmmel, ahol Galactus nem volt más, mint egy félelmetesen gomolygó ködfelleg.

A drónbemutató igazi rekordernek tekinthető, ugyanis elvileg ez a valaha volt legnagyobb kép, amit drónokkal alkottak meg, illetve egyetlen hasonló show-ban sem használtak még annyi drónt, mint itt. Az új Fantasztikus Négyes film a jelenlegi tervek szerint 2025 nyarán érkezik a mozikba, szóval várnunk kell még egy darabig arra, hogy teljes valójában megnézhessük Galactust.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)