Hirdetés

Rég bukott akkorát képregényfilm, mint a Joker: Kétszemélyes téboly

|

A Joker folytatása, a Kétszemélyes téboly a CinemaScore történetének legalacsonyabb értékelését kapta, brutálisan alulmúlva elődjét.

Hirdetés

A Joker: Kétszemélyes téboly film hivatalosan is a legrosszabbul teljesítő képregényfilm lett a CinemaScore történetében, miután D osztályzatot kapott. Ez a mélypont még a 2015-ös Fantasztikus Négyest is "megelőzi", amely C- értékelést kapott. Az előzetes várakozások ellenére a folytatás a kritikák és a közönség reakciói alapján minimum megosztóan teljesít, de nem túlzás ezt konkrét bukásnak nevezni.

A film premierje a Velencei Filmfesztiválon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a közönség reakciói is vegyesek, hiszen várhatóan az első hétvégén nem éri el az előd 96 millió dolláros nyitó bevételét. 

Hirdetés

Az első Joker, amely 2019-ben bemutatkozott, B+ értékelést kapott, míg a Kétszemélyes téboly viszont most a legrosszabbak között szerepel. Warner Bros. valószínűleg abban bízott, hogy a második rész képes lesz megközelíteni az eredeti film sikerét, de ez egyre valószínűtlenebbé válik.

Mi egyébként egyáltalán nem utáltuk a Joker: Kétszemélyes tébolyt, sőt kifejezetten egy bátor, érdekes próbálkozásnak tartottuk, amit ugyan nagyon sokan nem fognak szeretni, de akinél betalál az első filmhez képest többszörösen is átcsavart végeredmény, az egy nem mindennapi filmélménnyel lesz gazdagabb. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)