Hirdetés

Reagált a Star Wars: Az akolitus showrunnere a lesújtó rajongói kritikákra

|

Leslye Headland egy interjúban érintette a témát.

Hirdetés

Pusztán a nézettségi adatokat tekintve egyáltalán nem alakult rosszul az ún. The High Republic érában, azaz a Köztársaság fénykorában játszódó Star Wars sorozat, Az akolitus rajtja. Ha viszont azt nézzük meg, hogy milyen pontszámok szerepelnek a Disney+ streamingplatformon futó produkció mellett, akkor azt tapasztaljuk, hogy éles  kontraszt a hivatásos kritikusok értékelése és az ilyen-olyan okokból csalódott rajongók számszerűsített véleménye között.

A Metacriticen 67 pont áll szemben 40-nel, míg a Rotten Tomatoes oldalán, ahol súlyozott átlag helyett csupán csupán arról kapunk képet, hogy mennyi a pozitív vélemények aránya, még szembetűnőbb a különbség: 83 kontra 14.

Hirdetés

Ezzel a nem éppen lelkesítő eredménnyel szembesítették Leslye Headlandet, a széria kreátorát és showrunnerét a Collidernek adott interjúban (itt elolvashatjátok az egészet), aki elmondása szerint hamar leállította a rajongói értékelések miatt aggodalmaskodó publicistáját azzal a kérdéssel, hogy számít-e még egyáltalán a pontszám, pláne úgy, hogy review bombing áll mögötte.

"Talán az átlagos nézőt befolyásolhatja, ha megnézi az oldalt, és azt látja, hogy kedvezőtlenek a rajongói értékelések, de úgy gondolom, hogy aki a Star Wars rajongói közösség tagja, annak nem újdonság a review bombing. Persze, ha csak most csatlakozol, és azon morfondírozol, hogy megnézd-e a sorozatot, hathat rád. Mindazonáltal úgy vélem, hogy a munkásságomról a múltban is főként szóbeszéd útján szereztek tudomást az emberek, ez a dolog pedig, amiről a színfalak mögött mindannyian tudjuk, hogy micsoda, nem mondom, hogy nem aggasztó, de számítani lehetett rá."

Két epizód van még hátra az Amandla Stenberget, Lee Jung-jae-t, Dafne Keent, Rebecca Hendersont, Jodie Turner-Smith-t, Carrie-Anne Mosst, Manny Jacintót, Dean-Charles Chapmant, Joonas Suotamót,  Margarita Levievát, Harry Trevaldwynt és másokat felvonultató első évadból. A fináléra július 19-n kerül sor, és egyelőre nem tudni, hogy lesz-e folytatás. A Knights of the Old Republic adaptációjának gondolatával is kacérkodó Headland korábban a Forbesnak úgy nyilatkozott, hogy nem lenne ellenére a dolog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)