Hirdetés

Rangos díjjal lepték meg Keanu Reevest a San Diego Comic-Conon

|

Az eseményen a BRZRKR képregénysorozat paneljének végén tüntették ki az 59 éves kanadai színészt.

Hirdetés

A végéhez közeledik a 2024-es San Diego Comic-Con, amit minden bizonnyal Robert Downey Jr. MCU-ba való visszatérése kapcsán fogunk még nagyon sokáig emlegetni. Tudniillik a korábban Vasembert megformáló színész a Marvel ikonikus főgonoszának, Doctor Doomnak a bőrébe bújva teszi majd ismét tiszteletét az MCU-ban - a jelenlegi tervek szerint 2026-ban, az Avengers: Doomsday című ötödik Bosszúállók moziban.

Szép számmal akadtak azért egyéb kellemes meglepetések is a geek kultúra egyik legnagyobb eseményén. Egyike volt ezeknek Keanu Reeves nem várt kitüntetése, amelyre egy rögtönzött ceremónián, a Comic-Con BRZRKR panelje alatt került sor.

A Keanu Reeves és Matt Kindt által készített és írt képregénysorozat saját blokkjának vége felé a Comic-Con egyik képviselője jelent meg váratlanul a színpadon, és adta át a sztárnak az esemény évente odaítélt díját, az Inkpot Awardot.

Hirdetés

"Őszintén szólva, ha csak rajtam múlott volna, én már csak a Mátrix miatt is odaadtam volna neked ezt a díjat, hiszen segítettél a történet elmesélésben. Ez a díj azoknak szól, akik hozzájárultak a művészetekhez és a popkultúrához, és senki sem vitatja, hogy te nemcsak a filmekben és a televízióban, hanem a könyvekben és a képregényekben is megtetted ezt."

- fogalmazott a díjat átadó képviselő.

Reeves a közönség álló ovációja közepette vette át a rangos kitüntetést, majd rövid beszédében fejezte ki köszönetét és háláját.

"Azzal, hogy nekem adják ezt a díjat, egyben elismerésben részesítenek mindenkit, aki itt van. Nagyon szerencsés vagyok, hogy lenyűgöző művészekkel dolgozhattam együtt, és hihetetlen történeteket mesélhettem el, ez is [utalva a BRZRKR-re - a szerk.] egyike ezeknek. Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm."

- mondta Reeves szerény beszédében.

A Comic-Con 1974 óta minden évben kiosztja a kitüntetést; 2023-ban a díjazottak között volt Felicia Day amerikai színésznő, illetve a híres mangaművész, Junji Ito is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)