Hirdetés

Ralph Macchio és Jackie Chan közösen edzik az új Karate kölyök főhősét, íme az első poszter

|

Daniel LaRusso és Mr. Han egyesítik erejüket Pekingben.

Hirdetés

Jövő márciusban fut majd be az amerikai mozikba az új Karate kölyök film, vagyis a Karate Kid: Legends, amelyben visszatér Ralph Macchio, az eredeti Karate kölyök mozik főszereplője, Daniel LaRusso szerepében. A nagy visszatérők között szerepel Jackie Chan is, aki a 2010-es remake-ben Mr. Hant alakította. Ebben az új filmben Daniel és Mr. Han közösen veszik szárnyaik alá az új tanítványt, akit Ben Wang alakít.

A történet szerint Daniel Pekingbe utazik, hogy találkozzon Mr. Hannal, aki épp tehetséges tanítványát, Li Fongot (Ben Wang) edzi egy fontos versenyre. A film első előzetesét a New York-i Comic-Conon vetítették le, és bár az interneten még nem elérhető, a beszámolók alapján látványos akciójeleneteket tartalmaz. 

Hirdetés

A film rendezője Jonathan Entwistle, aki az Ez így nem oké és A ki**tt világ vége* című Netflix-sorozatok alkotója, ez lesz az első nagyjátékfilmje. A forgatókönyvet Rob Lieber írta, akinek a Nyúl Péter szkriptjét is köszönhetjük. A szereplőgárdában feltűnik még Ming-Na Wen, Joshua Jackson, Shaunette Renée Wilson, Danny McBride és Sadie Stanley is.

A Karate Kid: Legends premierje mellett a Cobra Kai sorozat rajongói sem maradnak izgalmak nélkül, hiszen a Netflixen hamarosan új epizódokkal jelentkezik a spin-off sorozat, amely az utolsó évad középső szakaszát novemberben mutatja be, a végső finálé pedig várhatóan 2025-ben érkezik.

Íme az emlegetett poszter: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)