Hirdetés

Premierdátumot kapott Jude Law Star Wars sorozata, megérkeztek az első képek is

|

A Skeleton Crew-t a Pókember: Nincs hazaút rendezője készíti.

Hirdetés

Hatalmas csalódás lett a Star Wars: Az akolitus lezárása, így hiába indult érdekesen a legutóbbi Csillagok háborúja sorozat, a végére nagyot koppantak a rajongók. A LucasFilmnek azonban még van lehetősége szépíteni egy másik produkcióval, a Jude Law nevével fémjelzett Skeleton Crew-val, amelyben négy gyermek áll a történet középpontjában, akik egy rejtélyes felfedezést tesznek a szülőbolygójukon, ezzel pedig egy a galaxison átívelő kalandba keverednek.

Útjuk során találkoznak többek között a titokzatos Erőhasználóval, Jod Na Nawooddal is, akit Jude Law formál meg. A projekt mögött az a Jon Watts áll, akinek a Tom Holland-féle Pókember-trilógiát köszönhetjük, a rendező pedig egy olyan ifjúsági kalandfilmet szeretett volna összehozni a Skeleton Crew képében, mint amilyen például a kultikus Kincsvadászok. 

Hirdetés

Law is azt hangsúlyozta a People magazinnak nyilatkozva, hogy szerinte a Star Wars univerzuma egy szórakoztató hely, és az ő sorozatukra is ez a jellemző, amiben rengeteg eredetiség is van. Az ő karakterén kívül fontos szerepet kap a sztoriban SM-33 is, egy rozsdás, öreg, nyűgös droid, aki vonakodva segít a gyerkőcöknek az úton. Nick Frost (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) adja a hangját. 

A People magazinnak köszönhetően pedig megkaptuk a legelső képeket is: 

És ez még nem minden: kiderült a nyolcrészes Star Wars: Skeleton Crew premierdátuma is, december 3-tól nézhetjük majd a Disney+-on. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a sorozat?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)