Hirdetés

Premierdátumot kapott a következő Vaják animációs film

|

A Vaják: Szirének a mélyből érdekes kis spin-off kalandnak tűnik, amihez Geralt videojátékos szinkronhangja is visszatér.

Hirdetés

Egy ideje már tudtunk a Vaják: Szirének a mélyből (The Witcher: Sirens of the Deep) létezéséről, de egészen eddig kevés részletet kaptunk a spin-offról. Egy másfél órás animációs filmről beszélünk, ami az élőszereplős széria hatodik és hetedik része között játszódik, és amit a készítők Andrzej Sapkowski, A Little Sacrifice című sztorijából adaptáltak.

Geralt kapott egy megbízást egy kis kikötőváros lakóitól, hogy rendezzen le pár sellőt, akik terrorizálják a helyieket.

Hirdetés

Ugyan a film gyakorlatilag az élőszereplős univerzum része lesz (épp úgy, ahogy a A Farkas rémálma is), a főszereplő nem Henry Cavill, de nem is Liam Hemsworth hangján szólal meg: a karakter hangját Doug Cockle adja, aki a játékok főszereplőjét is megszólaltatta. Cockle egy kisvideóban köszöntötte újra a rajongókat, és a végén egy jelenetet is mutatott a filmből.

A Szirének a mélyből hivatalos premierdátuma 2025. február 11.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)